Poëziebus 2019
20 podiumdichters touren voor de vijfde keer door Nederland en België. Maandag 5 augustus tot zondag 11 augustus trekt de rode oldtimer bus van Poëziebus door de lage landen.

Instagram

Title image

Vrienden van Poëziebus

Beter een verre vriend dan een goede buur.

Word nu lid van Poëziebus

Poëziebus zal de komende zomer voor de vijfde maal door de Lage Landen touren met een unieke, diverse selectie podiumdichters. In die vijf jaar heeft Poëziebus een hoop vrienden gemaakt, die blij verrast waren door de innovatieve, interactieve optredens: zowel verstokte poëzieliefhebbers als woordkunst-leken zagen we terug bij de optredens. Ook veel dichters, organisatoren, uitbaters, vrijwilligers & toevallige voorbijgangers hebben ons omarmd (en wij hen!).

Een goede vriendschap kost tijd, maar wij denken dat onze vriendschappen inmiddels sterk genoeg zijn om iets terug te vragen. We willen jullie namelijk vragen om de vriendschap officieel te maken. Wij willen jullie vragen om ‘Vriend van de Bus’ te worden.

Op die manier kunnen we Poëziebus een stabiele basis geven; je laat zien dat je de podiumpoëzie en Poëziebus belangrijk vindt.  Samen staan we sterk voor de toekomst en maken we initiatieven als de Steltenbus, een unicum in het poëzielandschap, mogelijk.

Omdat wij vinden dat iedereen die dat wil, onze vriend moet kunnen worden hebben we de mogelijkheid om Vriend, Vriend van de familie of Suikeroom / Suikertante te worden.
We geven natuurlijk ook iets terug, want vriendschap werkt twee kanten op!

Poëziebus-Vriend van de familie (35 euro per jaar)

– Website-vermelding.
– De ‘Vrienden-nieuwsbrief’, met exclusieve scoops.
– Gratis toegang tot onze optredens

Word Poëziebus Vriend van de familie

Poëziebus-Vriend (10 euro per jaar)

– Website-vermelding

Word Poëziebus Vriend

Poëziebus Suikeroom / Suikertante
(vrije bijdrage >35 euro)

– Website-vermelding.
– De ‘Vrienden-nieuwsbrief’, met exclusieve scoops.
– Gratis toegang tot onze optredens

Afhankelijk van je bijdrage is het mogelijk om aanvullende afspraken te maken

Word Poëziebus Suikeroom / Suikertante