Poëziebus 2019
20 podiumdichters touren voor de vijfde keer door Nederland en België. Maandag 5 augustus tot zondag 11 augustus trekt de rode oldtimer bus van Poëziebus door de lage landen.

Instagram

Poëziebus 2019/11.08. Mechelen – De Kuub

11.08. Mechelen – De Kuub

Samenvatting

Datum&Tijd: August 11, 2019 14.00 - 15.30
Locatie: Minderbroedersgang 3a, 2800 Mechelen
Over de locatie: Wat is De Kuub? Een niet meer zo nieuw Mechels café met cultuur! Bruisende sfeer en een uitgebreide drankenkaart. Voor ieders wat!
Doneer!

Programma & Locatie

Thema: Het slotstuk

14.00 – 15.30 uur 

Poëziebus-show

De laatste show van de vijfde Poëziebus Tour 2019. Kom genieten van rappers, slammers, spoken word artiesten en dichters in alle soorten en maten. Deze unieke woordkunstselectie zorgt voor een middag om niet te vergeten!

Gastartiesten:

  • Dichtatuur. Wie het over bekende Mechelse broers heeft, denkt meteen aan de tweeling Manu en René Verreth. Ongeacht de geweldige acteerprestaties op beider palmares, gaat het in deze bio niet over hen. Poëzieliefhebbers en mensen van een iets jongere generatie denken misschien eerder aan Arno en Hidde Moens, bekend van onder meer collectief Dichtatuur en de Poëziebus 2017. Als u meer wil weten over hun eclectische, vaak onvoorspelbare podiumpoëzie en wat zij te zeggen hebben over het dichten en andere schijnbaar nutteloze zaken, bent u welkom tijdens de Poëziebus-show
  • Arno en Hidde Moens “Wie het over bekende Mechelse broers heeft, denkt meteen aan de tweeling Manu en René Verreth. Ongeacht de geweldige acteerprestaties op beider palmares, gaat het in deze bio niet over hen. Poëzieliefhebbers en mensen van een iets jongere generatie denken misschien eerder aan Arno en Hidde Moens, bekend van onder meer collectief Dichtatuur en de Poëziebus 2017. Als u meer wil weten over hun eclectische, vaak onvoorspelbare podiumpoëzie en wat zij te zeggen hebben over het dichten en andere schijnbaar nutteloze zaken, bent u welkom op 11 augustus aan de finalehalte van de Poëziebustour 2019 in de Kuub in Mechelen.”

Koop kaarten