Poëziebus 2019
20 podiumdichters touren voor de vijfde keer door Nederland en België. Maandag 5 augustus tot zondag 11 augustus trekt de rode oldtimer bus van Poëziebus door de lage landen.

Instagram

Poëziebus 2019/10.08. Gent – Masala

10.08. Gent – Masala

Samenvatting

Datum&Tijd: August 10, 2019 13.30
Locatie: Meibloemstraat 18 9000 Gent
Over de locatie: Masala is een interculturele beweging die streeft naar meer diversiteit. Met haar mediaplatform reflecteert Masala op onze actuele maatschappelijke realiteit, die vaak groepen onderbelicht. Masala wil met zijn werking een meerwaarde leveren, in de eerste plaats voor burgers met alle mogelijke achtergronden, maar ook voor organisaties en overheden. Dit doen we door kritische, sensibiliserende, interactieve en educatieve activiteiten te organiseren waardoor iedereen kennis en ervaringen kan opdoen om zich ten volle te ontplooien in onze kleurrijke en diverse maatschappij. De activiteiten hebben de thema’s mobile journalism, film maken, programmeren en muziek.
Doneer!

Programma & Locatie

Thema: De maatschappij 

In Gent maken we kennis met dichters en organisaties die onze kijk en kennis op de poëzie en de wereld gaan verdiepen en verbreden. We wisselen kennis en ervaring uit met de woordkunstenaars van Masala en Slam-T en staan ‘s avonds op de één na oudste zolder van Gent.

13.30 – 15.30 uur

Meetup/Kennisdeling: Perceptie

Met drie woordkunstenaars die je wereldbeeld gaan kantelen

Bilal Abbas
Joy Singh
Thảo Quyên
e.a.